Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Aniisimaitseline tsitrusesalat

Jõulud ja uusaasta

Aniisimaitseline tsitrusesalat

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kui on väga magusad tsitruselised, võid siirupi hulka pigistada ka veidi laimimahla, mis lisab särtsu.
Retsept
portsjonile
0.5 tk pomelo
1 tk Verigreip
1 tk Apelsin
3 tk Tähtaniis
100 g suhkur
300 ml vesi
1.  Eralda tsitruseliste viljaliha.
2.  Keeda suhkrust, veest ja tähtaniisist siirup. Siirupit peaks keetma, kuni see on kahanenud poole võrra.
3.  Vala siirup tsitruste peale ja lase seista, et maitsed seguneksid.

SOOVITUS
* Tähtaniisi asemel võid siirupisse lisada ka aniisimaitselist alkoholi, näiteks Pernod’d, Pastis’d, ouzot jms.
* Tähtaniisi võid pärast kasutamist ära kuivatada ja tulevikus uuesti kasutada, sest maitse on sel piisavalt intensiivne ka mitmekordsel kasutamisel.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga