Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Rabarberikook müsliga

Jõulud ja uusaasta

Rabarberikook müsliga

PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
4 tk Õun
4 tk Suuremad rabarberivarred
75 g Tuhksuhkur
250 g Aedmaasikas
220 g müsli
2 spl jahu
2 spl pannkoogijahu
100 g taluvõi
50 g pruun suhkur
1 tl Kaneel (jahvatatud)
1. Keeda õunad, rabarber ja tuhksuhkur aeglasel tulel suhkru sulamiseni. Seejärel kuumuta keemiseni ning keeda, kuni saad ühtlase, paksu massi. Lõpuks lisa maasikad. 2. Samal ajal sega müsli jahuga. Hõõru saadud segu võiga läbi, kuni saad ilusa pudeda massi. Lisa kaneel ja pruun suhkur. 3. Vala punktis 1 valmistatud puuviljamass küpsetusvormi. Pealt kata punktis 2 valmistatud müsli-jahu-või seguga ning küpseta 30 minutit. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes