Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Kuum šokolaad

Jõulud ja uusaasta

Kuum šokolaad

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Angeelika Kang
Rammus ja täidlane kakaojook mõjub kui magustoit. Olenevalt šokolaadi kakaosisaldusest saad valmistada kas laste magusa lemmiku või täiskasvanute maitse järgi joogi.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 dl Piim
0.5 tl Kardemon (jahvatatud)
100 g Tume šokolaad
PEALE
1 dl Vahukoor
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Kardemon (jahvatatud)
Kuumuta piim ja kardemon keemiseni. Pane tükeldatud šokolaad kaussi ja vala peale pool kurnatud piimast. Lase seista 5 minutit ja sega ühtlaseks. Lase piim uuesti keema ja vala pidevalt vahustades juurde ülejäänud piim. Vala tassidesse ja serveeri vanillsuhkruga maitsestatud vahukoorega. Raputa peale kardemoni.

KOMMENTAARID

lessiroog 08.nov 2012 20:52
väga hea tuline jook
säbüsäba 08.nov 2012 20:51
väga hea tuli
mamma 08.nov 2012 20:03
nämm
kuum?okolaad 24.mai 2012 20:38
joon seda alati kui mul paha tuju on või kui ees ootab mingi tööö :D
maasikamoos 19.jaan 2012 11:07
üliheaaaaa :Y :D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes