Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Maapähklivõist iirised

Jõulud ja uusaasta

Maapähklivõist iirised

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Angeelika Kang
Magus suutäis, kus on tunda ka maapähklivõi mahedat maitset. Erilise nüansi saad lisada kaneeliga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2.5 dl Suhkur
2.5 dl Fariinsuhkur
0.5 tl Sool
1 dl Kakaopulber
0.75 dl Piim
50 g Või
2 dl Pähklivõi (maapähklitükkidega)
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
Kuumuta kastrulis suhkrud, sool, kakaopulber ja piim. Lisa või ja kuumuta keemiseni. Keeda 5 minutit ning tõsta tulelt. Lisa maapähklivõi ja vanillsuhkur ning sega ühtlaseks. Vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud kandilisse vormi ning lase hanguda. Lõika ruudukujulisteks tükkideks ja veereta neid tuhksuhkrus.

Kogus 24 tükki.

KOMMENTAARID

kaia 02.juuni 2012 10:18
oli tõesti asjatu vaev. lastele ka ei maitsenud ja pidime kõik prügikasti viskama ja siis oligi lapse sünnipäev rikutud. :(
epp enno 14.dets 2011 18:51
ausalt väga raske süüa,asjatu vaev
Katrin 06.dets 2011 11:14
Proovisin neid teha ja pidin pettuma :( Nii imalalt magusad tulid, et isegi ühe tüki söömine oli liig.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette