Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Sinepine hanefilee pomeliga

Jõulud ja uusaasta

Sinepine hanefilee pomeliga

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Fileed saavad hõrgud ahjus, aga enne seda kata ahjuvorm fooliumiga, et liha ära ei kuivaks. Kui soovid kõrvale serveerida kastet, siis hanega soovitan sobitada apelsini ja musta sõstra maitseid.

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g Hane rinnafilee
1 spl Dijoni sinep
1 spl Sidrunimahl
1 küüs Küüslauk
Sool
Must pipar
POMELISALAT
0.5 tk Pomel
0.5 tk Granaatõun
1 tk Punane sibul (väike)
Petersell
1. Aseta hanefilee rasvasema poolega pannile ja pruunista mõlemalt poolt.
2. Haki küüslauk peeneks ja sega sidrunimahla, sinepi ja maitseainetega.
3. Määri pruunistatud filee kastmega korralikult kokku.
4. Aseta filee ahjuvormiga 50 minutiks 175kraadisesse ahju.
5. Salatiks puhasta pomel, haki sibul ja petersell ning eralda granaatõunal seemned.
6. Sega kõik komponendid läbi.
7. Kui hani on valmis, lase sel kümme minutit seista ja lõika õhukesed viilud.
8. Serveeri värske salatiga.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga