Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Punane kapsas õuntega

Punane kapsas õuntega. Vaheldus traditsioonilisele jõulukapsale.
Retsept
600 g punast kapsast
20 g õli
suhkrut
4 suurt õuna
50 g suitsupekki või -sinki
2 sibulat
nelki
soola
pipart
sidrunimahla (või äädikat)
 
Kapsas tükeldada ribadeks, kuumutada koos õliga läbi, lisada vesi ja hautada poolpehmeks.
Maitsestada. Õuntel eemaldada südamik, täita õunad läbipraetud sibula ja peki (singi)kuubikutega. Asetada õunad haudepotti poolpehme kapsa juurde ja hautada valmis. Serveerida prae kõrvale eraldi kausist.
 

KOMMENTAARID

lookas 04.dets 2005 05:19
Õun ja suitsusink annavad roale imelise nüansi ja roog on igati maitsev ning tervislik- ainus asi, mis aga paraku lauailu häirib, on toidu inetu värv!
ronamer 04.dets 2005 00:27
wow, seda ma küll teen!! olen nagu mu tädimeeski eriline hapukapsafänn!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes