Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Jõulupunš

Kerge kodus teha. Serveeri kohe pärast valmistamist.

20-40 min

Retsept
2 apelsini
nelki
300 ml viinamarjamahla
300 ml õunamahla
500 ml punast veini
2-3 sl mett
1/4 tl jahvatatud muskaati
1 kaneelikang
1 õun
Lükata ühe apelsini sisse mõned nelgiterad. Pista apelsin potti, lisada mahlad, vein, mesi ja vürtsid, kuumuta. Lasta punšil 10 minutit tõmmata, siis kurnata. Viilutada õun ja apelsin. Panna need kuumuskindla klaasi põhja, valada peale kuum punš.
 

KOMMENTAARID

Anna 28.nov 2009 20:55
punkt 2 - kuumuta =)
BiiQ 15.nov 2006 16:57
Huvitav, et kuumutamisest ei ole valmistuse juures juttu, kas seda tuleb kuumutada enne või pärast kurnamist?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga