Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Punapeedisalat granaatõunaseemnetega

Jõulud ja uusaasta

Punapeedisalat granaatõunaseemnetega

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Keedetud peet
1 tk Granaatõun
1 tk Punane sibul (väike)
1 dl Lehtpetersell (hakitud)
KASTE
0.25 dl Oliiviõli
0.5 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
Sool
Must pipar
1. Koori peedid ja lõika väikesteks kuubikuteks.

2. Poolita granaatõun ja eralda seemned üksteisest.

3. Koori ja haki punane sibul.

4. Sega omavahel peet, sibul, petersell ja enamik granaatõunaseemnetest.

5. Pane väiksesse klaaspurki oliiviõli ja sidrunist pressitud mahl, lisa soola-pipart. Vala kaste peedisalatile ja sega kergelt läbi. Puista peale ülejäänud granaatõunaseemned.

KOMMENTAARID

Ülle 17.dets 2013 09:02
Väga hea!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette