Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Õuntega hapukapsad emale

Jõulud ja uusaasta

Õuntega hapukapsad emale

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Paari tunniga saad potis valmis hautada maitsvad hapukapsad. Võid neid teha nii pliidil kui ka ahjus ja erinevate lisanditega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 kg Hapukapsas
100 g Peekon
1 tk Sibul (suur)
5 tk Õun
3 dl Puljong
1 dl Tomatipasta
2 tl Köömned
Sool
Suhkur
1. Haki peekon ja sibul, pruunista õlis. Puhasta ja viiluta õunad. Pane sibul, peekon ja õunad koos hapukapsaga ahjupotti. Kalla peale puljong ja tomatipasta ning sega läbi.

2. Hauta 175kraadises ahjus kaane all 1,5–2 tundi. Maitsesta soola ja soovi korral suhkruga (kui õunad on hapud).

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana