Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Peedisalat õunte ja mandlitega

Jõulud ja uusaasta

Peedisalat õunte ja mandlitega

Lia Virkus Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rakvere LK
Peedisalatit serveeri koos verivorstiga koore ja röstsibulaga seasooles.
Retsept
portsjonile
500 g Keedetud peet
1.5 dl Mandlid
2 tk Hapu õun
5 lehte Rooma salat
VINEGRETT
0.5 dl Oliiviõli (külmpressitud)
2 sl Veiniäädikas
1 tl Kuivatatud tüümian
Sool
Must pipar
1 tl Suhkur
1. Kõige maitsvam saab salat omakeedetud peetidega. Tükelda peedid ja õunad kuubikuteks, haki röstitud mandlid ja sega kõik omavahel.

2. Sega kokku kastmeained ja lisa peedi-õunakuubikutele, lase 15–20 minutit maitsestuda. Vahetult enne serveerimist lisa salatisse tükkideks rebitud salatilehed ja sega kergelt läbi. Paku kuumade verivorstide kõrvale.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana