Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Peedisalat õunte ja mandlitega

Jõulud ja uusaasta

Peedisalat õunte ja mandlitega

Lia Virkus Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rakvere LK
Peedisalatit serveeri koos verivorstiga koore ja röstsibulaga seasooles.
Retsept
portsjonile
500 g Keedetud peet
1.5 dl Mandlid
2 tk Hapu õun
5 lehte Rooma salat
VINEGRETT
0.5 dl Oliiviõli (külmpressitud)
2 sl Veiniäädikas
1 tl Kuivatatud tüümian
Sool
Must pipar
1 tl Suhkur
1. Kõige maitsvam saab salat omakeedetud peetidega. Tükelda peedid ja õunad kuubikuteks, haki röstitud mandlid ja sega kõik omavahel.

2. Sega kokku kastmeained ja lisa peedi-õunakuubikutele, lase 15–20 minutit maitsestuda. Vahetult enne serveerimist lisa salatisse tükkideks rebitud salatilehed ja sega kergelt läbi. Paku kuumade verivorstide kõrvale.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga