Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Koores küpsetatud sibulad rosmariiniga

Jõulud ja uusaasta

Koores küpsetatud sibulad rosmariiniga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Teistmoodi lisand – kooreses kastmes küpsenud sibul – sobib nii kala kui ka liha kõrvale.

üle 60 min

10 min + 1 tund ahjus

Retsept
portsjonile
6 tk Keskmine sibul
4 dl Kanapuljong
1 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
3 tk Rosmariinioks
1 dl Rõõsk koor 35%
1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Lõika koorimata sibulatel 0,5 cm mõlemast otsast ära, lõika sibulad horisontaalselt pooleks, nii et koor jääb peale, ning tõsta ahjuvormi.

2. Vala vormi puljong. Nirista peale oliiviõli, maitsesta soola ja pipraga ning pane peale rosmariinioksad.


3. Küpseta 1 tund, kuni sibulad pehmed. Vala peale vahukoor ja küpseta veel 30 minutit, kuni sibulad on õrnalt pruunid ja kaste paksenenud.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga