Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Röstitud rooskapsad

Jõulud ja uusaasta

Röstitud rooskapsad

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Soolase ja magusa kooslust pakkuvad rooskapsad on maitsestatud ülimalt lihtsalt ja on suurepäraseks asenduseks hapukapsale.

40-60 min

5 min + 35–45 min ahjus

Retsept
portsjonile
3 spl Oliiviõli
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
1 kg Värske või külmutatud rooskapsas
1. Pane rooskapsad, õli, sool ja pipar kilekotti ning raputa korralikult läbi.

2. Kuumuta ahi 200 kraadini. Kalla kapsad ahjuplaadile ja tõsta ahju. Rösti 35–45 minutit, iga 5–6 minuti tagant keerates. Kui vaja, keera kuumus väiksemaks.

3. Rösti, kuni kapsad on parajalt pehmed ja pealt pruunid. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes