Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Krõbe lavašš suitsulõhe ja kaaslastega

Jõulud ja uusaasta

Krõbe lavašš suitsulõhe ja kaaslastega

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mõnus suupiste krõbeda lavaši, kreemja toorjuustu, soolase lõhe ja marineeritud sibulatega valmib kiiresti ning sobib nii õhtuseks näljapeletuseks kui ka külmlauale.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Suur õhuke lavašš
150 g Maitsestamata toorjuust
1 spl Väikesed kapparid, nõrutatud
2 spl Marineeritud pärlisbulad
1 tk Kooritud ja õhukesteks ratasteks lõigatud punane sibul
200 g Külmsuitsulõhe viilud
Hakitud värske till
1. Laota lavašš küpsetuspaberile, määri toorjuustuga ja puista peale punase sibula rõngad. Jaga lavašš neljaks ja  õsta 2 osa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Küpseta eelsoojendatud 225kraadises ahjus 5 minutit. Tõsta küpsenud palad tööpinnale ja küpseta samamoodi ka ülejäänud 2 osa.

3. Murra küpsenud osad kohe väiksemateks tükkideks ning jaga peale kapparid, pärlsibulad ja lõheviilud. Lõpuks puista peale hakitud värsket tilli ja söö kohe.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga