Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Krõbe lavašš suitsulõhe ja kaaslastega

Jõulud ja uusaasta

Krõbe lavašš suitsulõhe ja kaaslastega

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mõnus suupiste krõbeda lavaši, kreemja toorjuustu, soolase lõhe ja marineeritud sibulatega valmib kiiresti ning sobib nii õhtuseks näljapeletuseks kui ka külmlauale.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Suur õhuke lavašš
150 g Maitsestamata toorjuust
1 spl Väikesed kapparid, nõrutatud
2 spl Marineeritud pärlisbulad
1 tk Kooritud ja õhukesteks ratasteks lõigatud punane sibul
200 g Külmsuitsulõhe viilud
Hakitud värske till
1. Laota lavašš küpsetuspaberile, määri toorjuustuga ja puista peale punase sibula rõngad. Jaga lavašš neljaks ja  õsta 2 osa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Küpseta eelsoojendatud 225kraadises ahjus 5 minutit. Tõsta küpsenud palad tööpinnale ja küpseta samamoodi ka ülejäänud 2 osa.

3. Murra küpsenud osad kohe väiksemateks tükkideks ning jaga peale kapparid, pärlsibulad ja lõheviilud. Lõpuks puista peale hakitud värsket tilli ja söö kohe.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga