Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Mandariininaps õhetava rosmariiniga

Jõulud ja uusaasta

Mandariininaps õhetava rosmariiniga

Tuuli Mathisen Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Kui kingikott vajab täiendust, siis alusta paar nädalat enne pühi jõulujoogi valmistamisega. Mõrkjas jook vajab maitsete tõmbamiseks veidi aega. Kes on aga magusamate jookide sõber, võiks suhkrukogust suurendada.
Retsept
120 ml Värskelt pressitud mandariinimahl
1 dl Suhkur
70 ml Sidrunimahl
750 ml Viin
2 tk Viilutatud mandariin
1 tk Viilutatud sidrun
1 oks Rosmariin
1 l

1. Kalla mandariinimahl, suhkur ja sidrunimahl potti ning lase keema tõusta. Sega, kuni suhkur on lahustunud.

2. Kalla suurde purki või pudelisse ning jahuta.

3. Lisa viin, mandariini- ja sidruniviilud ning rosmariinioks. Lase seista toatemperatuuril umbes kaks nädalat.

4. Kurna jook läbi tiheda sõela või marli ning villi pudelitesse.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga