Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Prosecco vaarikajääga

Jõulud ja uusaasta

Prosecco vaarikajääga

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
1 dl Suhkur
Sidrunimahl
Prosecco või muu kuiv vahuvein
400 g (Külmutatud) vaarikad
1. Sulata marjad ja püreesta koos suhkruga kannmikseris. Kurna läbi peene sõela, lisa sidrunimahl ja jaga u 8 papptopsi vahel.

2. Kata topsid toidukilega ning suska läbi kile iga topsi keskele kas jäätisepulk või grilltikk. Pista topsid sügavkülma ja lase korralikult jäätuda.

3. Serveerimiseks vala vahuvein laiemasse klaasi ja lisa jääpulk. Võid vaarikajääd valmistada ka tavalistes jääkuubikuvormides.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes