Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Vürtsine jõhvikajook

Jõulud ja uusaasta

Vürtsine jõhvikajook

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg
Tervislik, kiirelt valmiv ja äärmiselt maitsev jook sobib hästi morsi asemel.

20-40 min

Retsept
portsjonile
150 g Mesi
1.5 tl Kaneel
50 ml Vesi
200 ml Jõhvikamahl
1 l Gaseeritud vesi
2 peotäit Jõhvikad või pohlad
Meliss või piparmündilehed
150 ml Apelsinimahl
1. Pane mesi, apelsinimahl, kaneel ja tavaline vesi väiksemasse potti. Kuumuta segu madalal kuumusel, kuni mesi on sulanud ja korralikult segunenud. Jäta jahtuma.

2. Sega jahtunud meejook jõhvikamahla ja mineraalveega.

3. Kaunista jooki kannus või purgis piparmündilehtede ja jõhvikatega!

HEA TEADA!
Tee peo eel mee-apelsinitõmmis juba varem valmis ja hoia kuni serveerimiseni külmas! Nii säästad peopäeval aega.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool