Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Marineeritud oasalat

Jõulud ja uusaasta

Marineeritud oasalat

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See on üks mu lemmiksalatitest aasta läbi. Sobib igale peolauale.
Retsept
portsjonile
3 purki Eri värvi ubadega konserv (a 400 g)
MARINAAD
1 tk Punane sibul
2 tk Küüslauguküüs
1 dl Oliiviõli
0.75 dl Palsamiveiniäädikas
0.5 dl Vedel mesi
1 dl Hakitud värske lehtpetersell
1 tl Sool
0.5 tl Jahvatatud must pipar
Sega omavahel marinaadiained. Koori sibul ja lõika pooleks, seejärel veel kord pooleks, viiluta õhukesteks viiludeks. Haki või purusta küüslauk. Nõruta oad ja loputa sõelal voolava vee all, kuni vahtu enam ei tule. Sega oad, sibul, küüslauk, petersell marinaadiga ja jäta vähemalt üheks tunniks, veel parem kogu ööks jahedasse maitsestuma.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke