Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Jäätiselõigud pohlamoosi ja piparkookidega

Jõulud ja uusaasta

Jäätiselõigud pohlamoosi ja piparkookidega

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
300 g Piparkoogid
100 g Mandlid
120 g Või
1 kg Vanillijäätis
3 dl Pohlamoos
1. Rösti mandleid kergelt kuumal pannil ja purusta need koos piparkookidega köögikombainis keskmiselt peeneks.

2. Sulata või ja sega piparkoogiseguga. Patsuta pool segust küpsetuspaberi või toidukilega kaetud 30 x 40 cm vormi põhja ühtlaselt laiali. Lisa poolpehme jäätis, tõsta peale pohlamoos ja aja kergelt segades see mööda jäätist laiali.

3. Tõsta peale ülejäänud piparkoogipuru, kata toidukilega ja aseta vähemalt neljaks tunniks sügavkülma. Serveeri jäätisemaiust viiludeks lõigatult.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga