Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Juustu-porgandipallid

Jõulud ja uusaasta

Juustu-porgandipallid

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

kuni 20 min

Retsept
200 g Sulatatud juust või toorjuust
150 g Tugevama maitsega riivjuust
Cayenne pipar
5 tk Pehme kuivatatud aprikoos
1 tk Murulauk väike punt
3 tk Suurem keedetud porgand
Petersell kaunistamiseks
1. Hõõru riivjuust sulatatud juustu hulka. Sega hulka ka hakitud aprikoosid ja murulauk ning maitsesta cayenne`i pipraga. Veereta massist väikesed pallid. Kui pallid on liiga pehmed, pane külmkappi tahenema.

2. Riivi porgandid peene riiviga, kui vaja pigista vedelikust kuivemaks. Veereta pallikesi riivitud porgandis ja mätsi porgandisegu ühtlaselt ümber palli. Hoia serveerimiseni külmkapis. Kaunista petersellilehega.

Uued retseptid

Lagman

Argitoidud
Lagman