Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Šokolaadikook

Lihtne šokolaadikook.

40-60 min

u 50 minutit+ vähemalt 2,5 tundi külmas.

Retsept
portsjonile
PÕHI
2 dl Nisujahu
75 g Või
1 sl Vesi
TÄIDIS
200 g Tume šokolaad
2 lehte (3 g) Želatiin
250 g Kohupiim
2 tk Muna
3 sl Apelsinimahl
Valmistusviis
Haki jahu võiga, lisa vesi, sõtku tainaks. Lase seista külmas u 30 minutit. Pane taigen koogivormi (läbimõõduga 22 cm ).
Küpseta 200ºC juures u 15 minutit.
Jahuta.
Tükelda šokolaad, sulata roostevabas kausis kuumas vees. Sulata želatiin, sega šokolaadiga, lisa kohupiim, muna, mahl.
Vala segu küpsetatud põhjale ja lase tarretuda vähemalt 2 tundi, (parem üleöö).

Märksõnad

toidutare

KOMMENTAARID

?hokohoolik 10.juuli 2012 11:24
:Y super kook
mexs 07.okt 2007 20:22
tõesti väga lihtne ja hästi maitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool