Pidu  » Jõulud ja uusaasta

Cappuccino-kook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: idee: www.weightwatchers.com Autor: Triin Saue
"MINU LEMMIKRETSEPT". 20.aug-15.sept. retseptivõistlus. Külm hõrgutis kuumadeks suveõhtuteks :)
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Valmista biskviitpõhi.
Selleks vahusta eraldi munavalged ja -kollased (suhkruga), tõsta segud ettevaatlikult kokku, sõelu sekka kuivained.
Vala segu võiga määritud ümmargusse lahtikäivasse vormi, küpseta 200 ºC juures 10-12 minutit.
Jahuta, võta vormist välja, kata vorm paberiga või kilega ja aseta põhi ettevaatlikult vormi tagasi.
KATE: Mikserda toorjuustu keskmisel kiirusel u 3 minutit, lisa kondenspiim ja 4 sl šokolaadisiirupit.
Jätka aeglasel kiirusel vahustamist, kuni ained on hästi segunenud.
Sega kohvipulber kuuma veega ja lisa juustusegule.
Vahusta vahukoor eraldi nõus ja lisa samuti segule.
Vala kate põhjale, kata paberi või fooliumiga.
Pane ööseks sügavkülma.
Hea teada
Enne serveerimist võta sügavkülmast välja ja hoia u 15 minutit tavalises külmikus.
Kaunista ülejäänud 2 sl šokolaadisiirupiga ja soovi korral värskete marjadega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Birgit 15.sept 2011 17:48
Sygavkylmas ei jää ju vedelaks.....? Ma olen ka edasipidi alati kypsisepohja teinud, biskviitpohi minu meelest kuidagi ei sobi sinna ;) Super kook endiselt! :)
ka Liina 17.okt 2009 14:57
Minu arvates on võimatu vedelat tainast äärtele seisma panna... Praegu isegi mõtlen, et oleks võinud teha kakaoküpsistest põhja, sobiks paremini. Koogile lisasin 2 ?elatiinilehte, seisab paremini koos. Üldiselt päris hea kook.
Liina 29.mai 2009 18:22
hahahaa, mind ajas naerma selle retsepti algallikas - weightwatchers.com - tegu on vist kaalusõbraliku kondentspiima, shokolaadisiirupi ja vahukoorega :)
sophiemol 07.mai 2009 16:07
Vaevalt, et pilt on teine. Lihtsalt pole mainitud, et biskviitpõhi vajutada vormi servadele.
birgit38 01.apr 2009 21:24
kui täpselt nii teha kui kirjas ei valgu midagi laiali, ja niiiiiiiiiiiiiiiii hea on! üks viimase aja paremaid kindlasti!
kaleva 30.märts 2009 22:23
Soovitan olla ettevaatlik neil, kes ei suuda ära süüa purki kondentspiima ja sellele peale võtta supilusikaga ?okolaadisiirupit. Minu jaoks oli see totaalne ebaõnnestumine- kõikematvalt tulimagus kate, mis vaatamata ööpäevale sügavkülmale 15 minuti jooksul laiali valgus. Tagantjärgi mõtlen, mida tähendab see PURK kondentspiima? Ja kas ei oleks pidanud millegiga katet tahkemaks tegema? Heast toorjuustust on kahju.
NurrMarta 08.nov 2008 15:33
M.M - Sinu kommentaaris Leeshale - ta mainis, et koogi ümber on biskviitpõhi. Ümber, st ka vormi servas. Retsepti järgi on biskviit ainult põhjas. Tundub tõesti, et pilt on teistmoodi tehtud koogist.
M.M. 08.nov 2008 12:53
To Mrs M: mina arvan, et kile peab sellepärast panema et pärast kergem oleks kook välja vormist saada(vähemalt minu kogemused näitavad seda(võibolla kui ma eksin õnnestub minulgi oma teadmisi uuendada;) ) ). To Leesha: Aga retseptis öeldakse ju ka et et valmista biskviitpõhi:) I-
GATAHES hakkan ka seda proovima, loodan et tuleb samahea nagu teie räägite siin :A
Leesha 09.nov 2007 12:46
Pildi peal tundub, et koogi ümber on ka biskviitkate, kas pilt on teine
Mrs M 15.okt 2007 11:01
ja miks ma pean veel vormi ja p6hja vahele selle paberi v6i kile panema? vot sellest ma aru ei saa. aga muidu tundub v2ga hea olevat. ma teen ise taolist ilma kohvi ja shokolaadita ja peale panen maasika hoidise. aga pean ka selle 2ra proovima. tundub t2itsa minu maitse olevat.:)
katjakene 10.aug 2007 13:55
Paistab hea kook olevat , eks näis.
Kulluk5 21.mai 2007 20:30
heaaa
angel911 28.veeb 2007 10:15
väga hea!
tetsukas 25.juuni 2006 15:29
väga hea on see:DMA arvasin algul,et ei tule midagi head,kui seal sees on lahustavat kohvit aga ma eksisin:D
Garfield 26.veeb 2006 15:44
hmm.................-
...
Kati 28.jaan 2006 21:30
mu lemmik kah maailma parim asi nämm nämm
Ilma nimeta 11.jaan 2005 09:02
Väga hea ja päris rammus amps
1