Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Õunatäidis faasanile, põldpüüle ja veelindudele

Jõulud ja uusaasta

Õunatäidis faasanile, põldpüüle ja veelindudele

Mari Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
"MINU LEMMIKRETSEPT" 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. 

20-40 min

Retsept
250 g pekki
250 g õunu
1 sibul
1/2 sellerit
1 sl hakitud petersellilehti
1 sl suhkrut
1 sl riivsaia

Pekk hakkida ja sulatada. Kõrned eemaldada.
Tükeldatud õunad, sibul, seller, petersellilehed segada suhkruga ja hautada rasvas.
Kui õunad on pehmed, lisada riivsai ja segada, kuni täidis muutub paksemaks.

Märksõnad

mariõunatäidis

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana