Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Õlles küpsetatud seakoot

Jõulud ja uusaasta

Õlles küpsetatud seakoot

Martti Koppel Hommikuköök
PrindiSoovita sõbrale
Mõnus korralik seapraad, mida teevad põnevamaks maitseainete valik ning tumeda õlle kasutamine.
Retsept
portsjonile
1 tk Sealiha (koot)
MÄÄRE
Tume õlu
3 sl Mesi
1 sl Köömne seemned
1 sl Koriander (purustatud)
2 sl Või (sulatatud)
1 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
KÖÖGIVILJAD
2 tk Kaalikas (kooritud, sektoritena)
3 tk Porgand (kooritud)
2 tk Fenkol (poolitatud)
3 tk Harilik sibul
2 tk Küüslaugupea (poolitatud)
3 tk Õun
Sega õlu ja mesi maitseainete ning võiga ja määri koot saadud seguga kokku. Tõsta ahjuplaadile ja küpseta liha 175-kraadises ahjus koos köögiviljadega valmis. Küpsemise ajal määri kooti aeg-ajalt veel seguga ja kasta ahjuvormi põhjale nõrgunud vedelikuga.

KOMMENTAARID

mina 14.dets 2009 12:39
Kaneeli ja fenkolit ma ei usaldaks, aga see on minu maitseomapära.
Mari 07.apr 2009 12:55
Väga hea!
Bollyus 27.nov 2008 15:20
jõululauale
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga