Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Virsikukook

Lihtne ja maitsev virsikukook, mille põhja võib eelnevalt valmis küpsetada.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
PŌHI:
2 dl jahu
1 1/4 maisijahu
1 dl suhkrut
125 g vōid
TÄIDIS:
2 dl lahjat cremé fraiche
2 sl tuhksuhkrut
½sidruni riivitud koor
2 virsikut
u 1 dl pōldmarju
½ dl metsmaasikaid
Valmistusviis
Sega tainas ja lase u 30 minutit külmas seista.
Pane tainas 25 cm läbimõõduga koogivormi ja tõsta külma, kuni tainas taheneb veidi.
Küpseta 175 kraadi juures u 20 minutit ehk kuldpruuniks.
Jahuta.
Enne serveerimist sega täidis, täida eelküpsetatud põhi täidisega.
Kaunista õhukeste persikuviilude ja metsamarjadega.

KOMMENTAARID

elts2 28.jaan 2007 14:48
Ka mina tegin analoogilise tordi pojale sünnipäevaks ning kasutasin kapis olevaid puuvilju ja marju ning keskele pole söödav roos, see on "triumf"
merkakuusk 10.apr 2006 18:31
autoliikudeks tahaks kooki
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool