Uudiskiri Instagram Facebook
 
Toorvorst. Lisandiks sobivad keedetud kartulid või kartulipuder.

üle 60 min

2-4 tundi.

Retsept
portsjonile
1½ kg kartulit
7½ dl piima
1 kg kondita loomaliha
1 kg sealiha
1 kg pekki
3 sl soola
½ sl nelki
½ sl ingverit
½ sl maitsestatud pipart
½ sl valget pipart
7½ dl puljongit
5 meetri soolikaid
 
Pane soolikad 1 tunniks külma vette. Lase looma ja sealiha ning pekk läbi hakklihamasina. Lisa puljong ja maitseained. Sega korralikult käega või köögimasinaga. Keeda või prae prooviks veidi ja maitse, vajadusel maitsesta juurde. Täida puhastatud sooled ja seo puuvillase nööriga sobivad pikkused vorstiks. Vorstid sobivad sügavkülmutada; toorelt kilekotti pakitult või keedetult. Keeda: Kuumuta vorsti nõrgal kuumusel u 20 minutit.
 

Märksõnad

toidutarelihavorst

KOMMENTAARID

Kristel 22.nov 2009 14:10
Eelmisele: Rumal küsimus, et kas kartulit süüakse toorelt või keedetult. Esiteks teab igaüks kõige paremini, mismoodi ta kartulit valmistab. Minu pärast söö toorelt ja koortegagi, kui sulle meeldib (milles ma sügavalt kahtlen).
Milleksküll 21.dets 2005 08:40
Kuhu pannakse kartulid ja piim, kas need on lisandid? Muide kas neid kartuleid süüakse vorsti juurde toorelt või keedetult? Hinne-see retsept ei ole nulli ka väärt.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool