Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Deep South

Praetud kana "Deep South", üle 100 aasta vana retsept.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kana (1-1,5 kg)
200 g võid
2 tassi jahu
1 tl soola
1 tl jahvatatud musta pipart
Valmistusviis
Lõika kana parajateks tükkideks.
Sulata või madalal tulel, suures paksupõhjalises potis.
Sega jahu hulka sool ja pipar.
Kasta iga kanatükk ükshaaval jahusegusse, nii et see oleks üleni kaetud.
Pane tükid potti või sisse küpsema.
Küpseta keskmisel kuumusel, kuni kõik tükid on igast küljest pruunistunud.
Keera kuumust vähemaks, kata kaanega ja kuumuta u 25 minutit.
Võta kaas ära, keera kuumust jälle juurde ja küpseta, kuni kanatükid on kuldpruunid ja mahlased. Ära üle küpseta!
 

Märksõnad

southtriinsauedeep

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool