Pidu  » Jõulud ja uusaasta

Jõulukana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Sobib serveerida keedetud kartulitega
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta kana, pese, kuivata, hõõru seest- ja väljastpoolt sidruniga, seejärel soola ja pipraga.
Täidiseks vahusta või, lisa hakitud petersell ja kanamaks.
Täida kana, õmble kinni ja vormi.
Pane kana ahjupotti või kuumakindlasse vormi ja pruunista.
Lisa puljong või kuum vesi ning hauta pehmeks.
Valminud kana tükelda.
Valmista kaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lemmil 30.dets 2004 08:10
Olen teinud selle õpetuse järgi - väga maitsev - hinne 5!
1