Pidu  » Jõulud ja uusaasta

Jõuluvorst

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Vana retsept, 80.-ndatest aastatest
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane soolikad 1 tunniks külma vette.
Sega hakkliha, kartulijahu, sool ja maitseained.
Lisa vajadusel veidi vett.
Sega korralikult käega või köögimasinaga.
Keeda või prae prooviks veidi ja maitse, vajadusel maitsesta juurde.
Täida puhastatud sooled ja seo puuvillase nööriga sobivad pikkused vorstiks.
Vorstid sobivad sügavkülmutada, toorelt kilekotti pakitult või keedetult.
Keetmine: kuumuta vorsti nõrgal kuumusel u 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
EstoEma 30.okt 2008 11:58
Aga kus on verivorsti retsept! Meie siin Ameerikas teeme seda igal aastal. Soolikad, keedetud puder, majoram, sool, pipar, peeneks hakitud sealiha, sibulat, sea verd (seda meil siin üsna raske saada). Küll on vorstitegemise päev pikk, aga nii lõbus! Sööme vahepeal hapukapsa suppi, tegijaid on umbes 10, ja jätkub vorste igale perele ja ka seltskondlikult Jõulu vorsti õhtusöögiks!
1