Pidu  » Jõulud ja uusaasta

Jõulusinep

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome Autor: Triinu
Lisand lihatoitudele
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kõik ained segatakse paksu põhjaga potis ja kuumutatakse segu kuni keemaminekuni.
Segada tuleb kogu aeg, muidu kõrbeb sinep põhja.
Maitsestatakse äädika või konjakiga, soovi korral võib lisada peenestatud kodumaiseid maitsetaimi.
Jõulusinep pannakse purki ja lastakse laagerduda paar päeva jahedas kohas.
Magus lahja õunasinep saadakse, kui sinepile lisatakse õunakastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Venky 17.veeb 2014 03:48
None can doubt the vetcriay of this article.
edka 12.dets 2010 15:11
see ongi müügis selle nime all-kollane pulber.
Maris 03.dets 2010 15:35
Sinepipulber, aga milline see õige on?
1