Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Jõulusinep

Lisand lihatoitudele
Retsept
portsjonile
50 g sinepipulbrit
2 sl suhkrut
2 tl tärklist
0,5 kl 35%-list rõõska koort
(1 muna)
äädikat (või 2 sl konjakit)
Valmistusviis Kõik ained segatakse paksu põhjaga potis ja kuumutatakse segu kuni keemaminekuni. Segada tuleb kogu aeg, muidu kõrbeb sinep põhja. Maitsestatakse äädika või konjakiga, soovi korral võib lisada peenestatud kodumaiseid maitsetaimi. Jõulusinep pannakse purki ja lastakse laagerduda paar päeva jahedas kohas. Magus lahja õunasinep saadakse, kui sinepile lisatakse õunakastet.

Märksõnad

jõulusineptriinu

KOMMENTAARID

Venky 17.veeb 2014 03:48
None can doubt the vetcriay of this article.
edka 12.dets 2010 15:11
see ongi müügis selle nime all-kollane pulber.
Maris 03.dets 2010 15:35
Sinepipulber, aga milline see õige on?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes