Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Koorekaramellipralineed

Jõulud ja uusaasta

Koorekaramellipralineed

Triinu Kodu & aed
PrindiSoovita sõbrale
Maiustus.
Retsept
portsjonile
100 g piimašokolaadi
KOOREKARAMELL:
1 dl rõõska koort (35%)
½ dl heledat siirupit
½ dl suhkrut
väikseid kompvekivorme
1/2 dl šokolaadimaitselist tuhksuhkrut
Sulata šokolaad veevannil või madalal võimsusel mikrolaineahjus. Vala väike kogus sulatatud šokolaadi kompvekivormidesse ning vooderda, vorme käes keerutades, nende seinad ja põhi šokolaadiga. Valmista koorekaramell: sega kõik koostisained kokku mikrolaineahjukindlas vormis. Kuumuta segu 600 W juures 5 minutit. Sega, ja kuumuta veel 2-3 minutit. Segu võib valmistada ka paksupõhjalises potis. Lase karamellisegul jahtuda, siis vala see vormidesse ja kata sulatatud šokolaadiga.
 

KOMMENTAARID

Krissu89 15.sept 2011 18:45
Super! Teen tavalise tuhksuhkruga ning panen sinna pärast juurde ka igasuguseid lisandeid (pähklid jms) ka ja maitseb ülihästi :)
Krissu89 23.aug 2009 15:57
Väga head:Y ?okolaadimaitselist tuhksuhkrut ei olnud, tegin tavalisega. :)
Greete 22.dets 2008 11:23
Kompvekivormidena on vist mõeldud kommikarpidest järgi jäänud vorme. Vähemalt mina teen selliste "vormidega" nii mõndagi:)
Filifjonka 25.apr 2008 15:16
Kust saab väikseid kompvekivorme?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga