Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Seapeasült

Jõulutoit.
Retsept
portsjonile
1 kg seapead
1 kg seajalgu
1 kg vasikaliha
6 - 7 liitrit vett
1 - 2 koorega sibulat
peterselli
tükike sellerit
1 porgand
15 pipratera
10 vürtsitera
2 loorberilehte
soola
 
Pestud ja tükeldatud liha pannakse külma veega keema, nii et vesi liha katab.
Pärast vahuvõtmist lisatakse maitsejuured ja sibul ning keedetakse nõrgal tulel, kuni liha on kondi küljest lahti löönud.
Keetmise lõpupoole lisatakse sool ja vürtsid.
Süldiliha tükeldatakse, segatakse kurnatud keeduleemega, kuumutatakse uuesti keemiseni ja tõstetakse külma veega uhutud kaussidesse hanguma.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp