Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Jõuluhani

Lauale antakse keedetud või küpsetatud kartulite ja hapukapsaga. Salatiks sobivad magushapud marinaadsalatid, ennekõike muidugi kõrvitsasalat.
Retsept
portsjonile
3 - 3,5 kilone hani
2 sl hapukoort
vett
soola
(Täidiseks õunu, kuivatatud ploome või hapukapsast.)
Valmistusviis Puhastatud hani hõõrutakse seest soolaga (soovi korral täidetakse kõhuõõs), õmmeldakse kõhuava kinni ning seotakse jalad, tiivad ning kael nööriga vastu keret. Hani hõõrutakse ka pealt soolaga ja määritakse hapukoorega. Praepannile valatakse veidi kuuma vett ja asetatakse ahju küpsema. Küpsemisajal (2 - 2,5 tundi) kastetakse praeleemega.

Märksõnad

triinujõuluhani

KOMMENTAARID

stellabella 21.sept 2006 20:48
Niiiiiiiiii väga tahaks jõuluhane,väga tahaks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes