Pidu  » Jõulud ja uusaasta

Maisijahukook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Helga Meriste Autor: triinu
Maisijahukook mustikakastmega.
Kogus: 1 portsjon
 
Soojenda ahi 175º C -ni.
Pane koogivormi põhja pergamentpaber.
Sega suures kausis maisijahu, suhkur, jahu, küpsetuspulber ja sool.
Keskmises kausis vahusta munad, munavalged, õli, jogurt, apelsinikoor ja mahl. (Segu peab välja nägema tarretunud.)
Lisa segu maisijahule.
Vala tainas ettevalmistatud koogivormi.
Küpseta u 25 min, kuldkollased ja proovi tikuga.
Valmis koogil lase jahtuda u 30 minutit.
Võta kook vormist välja,eemalda pergamentpaber ja lase koogil täielikult jahtuda.
KASTE: keskmise suurusega kausis sega mustikad, vein ja mahl.
Kuumuta keemiseni, pidevalt segades.
Keeda u 1 minut.
Vähenda kuumust, pange kaas peale ja laske podiseda, pidevalt segades, u 5 min või kuni kaste muutub paksuks.
Lase kastmel kausis jahtuda ja serveeri koogiga. Koogist saab 8 portsjonit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa