Pidu  » Jõulud ja uusaasta

Täidetud kapsas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terviseleht 46/99 Autor: Marit
Täidetud kapsapea. Serveeritakse sulavõiga või hapukoorega, kõrvale kartulikroketid või lihtsalt ümarad keedetud kartulid. Toit sobib imehästi jõululauale.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kapsas õõnestatakse juurikapoolsest otsast alustades, juurikas säilitatakse tulba kujulisena.
Kapsa sisu peenestatakse ribadeks.
Hakkliha ja sibul pruunistatakse ja ühendatakse peenestatud kapsa ja eelnevalt keedetud riisiga.
Lastakse jahtuda, lisatakse maitseained ja munad.
Kapsas täidetakse ja avause peale pannakse kaanena kapsajuurikas, kinnitatakse puutikuga või nööriga kokanõela abil.
Seejärel keedetakse kapsapead soolaga maitsestatud vees u 1 tund.
Serveeritakse suurel vaagnal, tervena koos lisanditega, tükeldatakse lauda istudes.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa