Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Jõhvikatšatni õuna ja sibulaga

Jõulud ja uusaasta

Jõhvikatšatni õuna ja sibulaga

Helen Angelika Kang
PrindiSoovita sõbrale
Paku jõhvikasalatit sealiha või singi juurde.
Retsept
1 suur õun
2 1/2 dl rosinaid
1 sibul
2 1/2 dl suhkrut
2 1/2 dl valgeveiniäädikat
1 sellerivars
2 dl vett
2 tl kaneeli
1 1/2 tl ingverit
1/4 tl nelki
300 g jõhvikaid
Koori ja tükelda õunad. Haki ka sibul peeneks. Sega kõik ained omavahel suures potis ja kuumuta keemiseni.
Vähenda kuumust ja keeda väiksel tulel ilma kaaneta 30 minutit, kuni segu on paksenenud.
 

Märksõnad

helenjõhvikatsatni

KOMMENTAARID

Didi 23.aug 2005 12:01
olen suur chutney-sõber ja see on fantastiline retsept! väga maitsev!!!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga