Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Sidrunikook

Maitsev küpsetis
Retsept
portsjonile
4 muna
1 klaas suhkrut
200 g võid või margariini
1 suure sidruni mahl ja riivitud koor
3-4 sl piima
300 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Valmistusviis Munad kloppida suhkruga lahti, lisada sulatatud ja jahutatud margariin, sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor. Jahu segada küpsetuspulbriga ja lisada taignale vaheldumisi piimaga. Taigen hõõruda kohevaks ja valada kohe rasvainega määritud plaadile. Kook küpsetada keskmise kuumusega ahjus kuldpruuniks.

KOMMENTAARID

Britake 16.okt 2010 17:28
kas siin rasvainet liiga palju pole, ujus küpstes rasvas, maitsnud veel pole
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana