Pidu  » Jõulud ja uusaasta

Peen meekook

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: erakogu Autor: Toidutare
Meekook pähklite, rosinate ja kakaoga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Mesi, või, suhkur sulatada ja jahutada. Segada sisse maitseainete ja kakaoga segatud jahu, lisada muna, rumm. Taigen valmis segada, jagada kaheks osaks, mõlemad osad rullida 1 cm paksuselt lahti. Üks pool panna korralikult võitud plaadile. Valmistada täidis: peenekshakitud pähklid, rosinad segada mee, kakao ja suhkruga. Täidis laotada plaadil olevale taignapoolele ja katta teise taignapoolega. Kooki küpsetada keskmiselt kuumas ahjus umbes pool tundi. Valmistada võõp: tuhksuhkrule lisada keev vesi ja hõõruda võõp siledaks ja läikivaks. Võõp tuleb määrida alles kuumale koogile. Lahti aga lõigata kook jahtununa.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa