Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Koorene kalamarjatarrend

Jõulud ja uusaasta

Koorene kalamarjatarrend

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Tarrend jääb tugev ja hea maitsega, kui lasta sel rahulikult tarduda järmise päevani.

kuni 20 min

+ 12 tundi tarretumiseks

Retsept
300 g forellimarja
5 zhelatiinilehte
3 sl sidrunimahla
2 dl vahukoort
2 dl hapukoort
3-4 sl hakitud sibulat
4 sl hakitud tilli
napp 1 tl soola
1 ml musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
KAUNISTUSEKS
sidrunilõike
kurgiviile
tomatisektoreid
nägusaid tillioksi

Pane zhelatiinilehed 5-10 minutiks külma vette, pigista kuivaks ja lahusta kuumas sidrunimahlas. Vahusta koor ja sega selle hulka hapukoor, veidi jahtunud zhelatiinilahus, hakitud sibul ja till, sool, must pipar ja kalamari. Vala segu väikesesse, umbes 7 dl mahutavasse vormi või kaussi ning pane külma tarduma. Tarrend jääb tugev ja hea maitsega, kui lasta sel rahulikult tarduda järgmise päevani. Löö tarrend välja suuremale serveerimisvaagnale ning pane selle ümber sidruni- ja kurgiviile, tomatisektoreid ja tilli. Paku tarrendit eelroana koos keedetud kartulite ja leivaga.

Märksõnad

kalamarjatarrend

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga