Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Rabarberipirukas I

Ahjus küpseb 25 minutit + ettevalmistus.

üle 60 min

Ahjus küpseb 25 minutit + ettevalmistus.

Retsept
portsjonile
3 dl jahu
150 g võid
1 tl vanillisuhkrut
7-8 rabarbrivart
1 kuhjaga dl suhkrut
2 sl kartulitärklist
Jahu, tükeldatud või ja vanillisuhkur näppida sõrmedega muredaks seguks.
Seda teha kiiresti, et või ei jõuaks käte soojusest sulada.
Seada tainas vormi, mida eelnevalt pole vaja määrida.
Segada suhkur ja kartulijahu, tõsta see rabarbritükkidega kihiti tainale.
Küpsetada 225 kraadi juures 25 minutit.

Märksõnad

rabarberipirukas

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga