Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Rabarberi-karamellikook

Jõulud ja uusaasta

Rabarberi-karamellikook

Terevisioon
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev küpsetis

40-60 min

Retsept
portsjonile
PÕHI:
200 g võid
1 pakk Juubeli tordipulbrit (450 g)
TÄIDIS:
500 g rabarbereid
1 dl suhkrut
1 tl kaneeli
KATE:
4 muna
2 dl suhkrut
50 g võid
1 dl vett
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Näpi või ja tordipulber ühtlaseks tainaks. Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud ahjupanni põhja. Kuumuta ahi 175 kraadini. Tükelda rabarberid ja sega suhkru ning kaneeliga. Vala segu tainale. Katte jaoks vahusta munad ja suhkur. Sulata kastrulis või, lisa vesi ja lase korraks keema tõusta. Vala segu munavahu hulka. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber. Lisa munavahu hulka. Vala rabarberitele ja küpseta 25 minutit. Lõika kook jahtunult ruutudeks.

KOMMENTAARID

kati 01.juuni 2010 19:01
väga hea kook.. viib keele alla:P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga