Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Prantsuse ahjupannikook

Jõulud ja uusaasta

Prantsuse ahjupannikook

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Prantslased valmistavad seda ahjupannkooki kividest puhastamata kirssidega, kuna ilma kivideta polevat koogil õige maitse.
Retsept
portsjonile
500 g küpseid kirsse (kompotikirsid tuleks eelnevalt nõrutada)
4 sl suhkrut
Tainas:
2.5 dl nisujahu
noaotsatäis soola
4 sl suhkrut
3 muna
3 dl piima
Valmistusviis Sega kirsid suhkruga ja vala ümmargusse võitatud ahjuvormi. Seejärel valmista tainasn: sõelu jahu kaussi, lisa sool, suhkur ja lahtiklopitud munad. Sega ja vala juurde piim. Klopi ühtlaseks ja vala kirssidele. Küpseta 175º C juures ahjus 35–40 minutit. Puista üle tuhksuhkruga ja serveeri otse vormist.

KOMMENTAARID

paavst 14.jaan 2008 00:05
no ma ei saa aru. mul ebaõnnestus....tund aega hoidsin aga kuidagi kummistus ja täiesti tooreks jäi...ma tegin tavalises koogivormis...oleks pidand kuidagi muud moodi tegema?
kiks25 21.mai 2006 18:51
vat see juba oli midagi! :P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes