Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Pahupidi rabarberikook

Jõulud ja uusaasta

Pahupidi rabarberikook

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Mandlitega rabarberikook.
Retsept
portsjonile
Põhi:
100 g võid
200 g suhkrut
2 muna
1 tl küpsetuspulbrit
3 dl nisujahu
Täidis:
50 g võid (vormi määrimiseks)
200 g suhkrut
50 g mandlilaaste
300 g tükeldatud rabarbrit
Valmistusviis Määri ümmargune 30 cm läbimõõduga vorm paksult võiga. Puista vormi põhjale mandlilaastud ja rabarbri-suhkrusegu. Vahusta või ja suhkur, lisa ükshaaval munad ja vahusta ühtlaseks massiks. Sega ettevaatlikult juurde küpsetuspulbriga segatud jahu. Vala tainas rabarbritele ja küpseta 180º C juures ahjus umbes 40 minutit, kuni kook on pruun. Võta valmis kook ahjust ja jahuta. Kummuta kook taldrikule (nii, et tainas alla jääks) ja puista peale tuhksuhkrut.

KOMMENTAARID

Albert 17.nov 2015 16:25
400 g suhkrut,kook tundkus liiga magus olema.
Gerda 29.mai 2015 15:51
Lisasin rabarberitele ka kaneeli ja taignas kasutasin 4 väiksemat muna. Rabarbereid panin ka südamest. Väga väga maitsev kook tuli!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga