Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Rabarberikook III

Jõulud ja uusaasta

Rabarberikook III

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Rabarberikook kaneeliga
Retsept
portsjonile
Tainas:
200 g margariini
noaotsatäis soola
200 g suhkrut
4 muna
1 dl hapukoort
1 tl küpsetuspulbrit
300 g nisujahu
100 g kartulitärklist
Kate:
500 g rabarbrit
2 dl suhkrut
riivitud sidrunikoort
4 sl tuhksuhkrut
jahvatatud kaneeli
Valmistusviis Hõõru margariin suhkru ja soolaga vahule, lisa ükshaaval vahustades munakollased ja hapukoor. Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa munavahule. Viimasena lisa kõvaks vahustatud munavalged. Määri pool tainast võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud külmale ahjuplaadile ja eelküpseta 10 minutit. Siis võta ahjust välja ja kata rabarbritükkidega. Puista peale suhkur ja riivitud sidrunikoor. Tõsta lusikaga peale ülejäänud tainas ja küpseta ahjus veel 30-35 minutit, kuni kook on pealt kuldkollane. Jahtunud koogile puista tuhksuhkru-kaneeli segu.

KOMMENTAARID

Mina 07.juuni 2008 18:04
Aga millal kartulitärklis tuleb panna
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga