Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Rabarberi - purukook

Jõulud ja uusaasta

Rabarberi - purukook

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Rabarberikook kaneeliga
Retsept
portsjonile
800 g muretainast
1 kg rabarbrit
250 g suhkrut
jahvatatud kaneeli
Purukate:
350 g nisujahu
150 g suhkrut
200 g margariini
Valmistusviis
Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga.
Rulli muretainas lahti ja kata sellega ahjuplaadi põhi ja servad.
Küpseta koogipõhja 10 minutit 180-kraadises ahjus (soovitavalt kata enne tainaplaat küpsetuspaberiga ja nt kuivatatud hernestega, siis ei tõmba tainas kokku).
Puhasta ja tükelda rabarber, sega suhkru ja kaneeliga.
Laota eelküpsetatud koogipõhjale.
Valmista purukate: haki omavahel jahu, suhkur ja pehme margariin.
Küpseta 180-kraadises ahjus pool tundi.
Serveeri jäätise või vahukoorega.

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga