Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Lambapraad

Mee ja jogurtiga marineeritud lambaliha
Retsept
portsjonile
1 lambareis
soola
sidrunimahla
küüslauku
1 sl hakitud ingverijuurt
jahvatatud kaneeli
kardemoni
nelki
kurkumit (kollajuur)
köömneid
safranit
paprikapulbrit
75 g rosinaid
60 g pistaatsiapähkleid
4 sl mandleid
4 sl mett
3 sl keeva vett
õli
150 g vôid
1/4 jogurtit
Valmistusviis Liha hõõruda maitseainetega, segada jogurt, mandlid ja rosinad, püreerida, hõõruda lihale, lõpuks mesi, marineerida liha 2 päeva. Marineeritud liha mässi fooliumisse ja küpseta 160 kraadi juures 5-6 tundi. eemalda lihalt foolium ja pruunista 200 kraadi juures liha veel üle.  

Märksõnad

toidutarelambapraad

KOMMENTAARID

taavi460 15.dets 2008 01:42
Lihtne ja maitsev. Lisasin ka 3-4 oksa värsket rosmariini annab väga hea maitse
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes