Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Juustu-sibulapirukas

Maitsev küpsetis
Retsept
portsjonile
Taigen:
150 g margariini
2 dl jahu
1 dl kaerahelbeid
2 sl hapukoort
Täidis:
800 g sibulaid
2 sl võid
200 g riivjuustu
3 muna
soola
jahvatatud muskaatpähklit
Valmistusviis Haki või näpi margariinitükid kuivaintega segamini, lisa veidi hapukoort. Suru taigen ümmarguse pirukavormi põhjale ja servadele. Haki sibulad peeneks, hauta paksupõhjalises anumas koos võiga väga madalal kuumusel kuldkollaseks (15-20 min), lase jahtuda. Lisa lahtiklopsitud munad, juust ja maitseained, tõsta täidis vormi. Küpseta ahju keskosas 175-200 kraadi juures 30-40 minutit, kuni servad on läbiküpsed, täidis hüübinud ja kenasti pruunistunud. Säilita toatemperatuuril!

KOMMENTAARID

hexy 13.apr 2008 10:02
väga hea pirukas
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga