Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Rabarberikook hapukoorega

Jõulud ja uusaasta

Rabarberikook hapukoorega

maiasmokk ise kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Kodustest ainetest lihtne kook.
Retsept
portsjonile
Taigen:
200g margariini
1 klaas suhkurt
2 muna
2 klaasi jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Kate:
2 muna
3/4 klaasi suhkurt
200g hapukoort
riivitud sidrunikoort
600g rabarberitükke
Valmistusviis
Margariin vahustada suhkruga, hõõruda ükshaaval sisse munad, siis segada sisse küpsetuspulbriga segatud jahu.
Kate: munad vahustada suhkruga, segada hapukoore ja riivitud sidrunikoorega, siis lisada rabarberitükid.
Taigen rullida 1cm paksuselt plaadile, vormida ümberringi väikesed servad, tõsta peale kate, siluda.
Kooki küpsetada keskmise kuumusega ahjus (180-200ºC) kuni tund aega.
 
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga