Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Viinamarjakook"Josephine"

Jõulud ja uusaasta

Viinamarjakook"Josephine"

kati erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev küpsetis

üle 60 min

Taigen:150 g võid või margariini75 g suhkrut225 g jahu1/2 tl küpsetuspulbrit1 muna + 1 munakollane.KATE:750 g heledaid viinamarju200 g suhkrut3 muna + 1 munavlgeveidi soola125 g pähkleid1 tl kaneeli1 sidruni mahl.Valmistusõpetus:TAIGEN:Jahu segada küpsetuspulbriga, lisada pehme võiga segatud 75 g suhkrut, 1 muna ja 1 munakollane, siis sõtkuda. Taigen tõsta 1 tunniks külma kohta. Lahtikäiv vorm määrida, taigen rullida, panna vormi põhja ja vormida taigna servad ümber ringi vähemalt 3 cm kõrguseksPeeneks hakkitud pähklid segada kaneeliga. 4 munavalget lüüa vähese soolaga kõvasti vahule, 200 g suhkrut ja 3 munakollast vahustada, pähklid ja sidrunimahl sinna sekka segada.Viinamarjad pesta, nõrutada, segada munakollase vahuga, lõpuks lisada munavalgevaht. Segu valada vormi taignapõhjale. küpsetada 180º C kuumuses ahjus umbes tund aega. alguses on hea vorm pealt katta alumiiniumfooliumiga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga