Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Šokolaadikook I

Jõulud ja uusaasta

Šokolaadikook I

kati erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Šokolaadikook kaerahelvestega

40-60 min

5-6 dl Heleni täisterakaerahelbeid200 g šokolaaditükke200 g võid või margariini2½ dl suhkrut1½ dl jahu3 munaGlasuur:25 g võid150 g tumedat šokolaadi1 dl vahukoort Valmistusõpetus:Või ja šokolaad sulatada aeglaselt nõrgal kuumusel, aeg-ajalt segada.Munad ja suhkur kloppida tugevaks vahuks, lisada jahu koos kaerahelvestega. Seejärel segada šokolaad koos võiga ning kallata taigen määritud vormi. Küpsetada 175° C juures 30 minutit. Panna kook vajutuse alla jahtuma. Glasuuri tegemisel kuumutada rasvainet ja koort kuni auru tekkimiseni, seejärel lisada šokolaad. Jahutada segu vahetevahel segades.Kook katta šokolaadimassiga nii pealt kui ka külgedelt. Kaunistada.

Märksõnad

šokolaadikookkati

KOMMENTAARID

marili 26.apr 2009 19:06
tegime tööõpetuse tunnis ja meie, -algajate kohta , tuli päris hea :D
Kaduu 04.mai 2007 19:35
see on tõesti hea kook soovitan katsetada=)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga