Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jõulud ja uusaasta

Šokolaadi-puuviljakook

Jõulud ja uusaasta

Šokolaadi-puuviljakook

Kodu ja aed.
PrindiSoovita sõbrale
Gluteenivaba kihiline šokolaadikook virsikute ja kirssidega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
10 tk kanamuna
2.5 dl suhkur
1.5 dl tume kakaopulber
75 g *sissetehtud kirsid
1 purk aprikoosikonserv
4 dl vahukoor
3 sl suhkur
50 g tume šokolaad
1 purk katteks puuviljakonserv
Löö munad lahti, munavalged ja rebud eraldi. Jälgi, et valge hulka ei satuks kollast. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Vahusta rebud suhkruga, nii et saad paksu vahuse segu. Ettevaatlikult segades lisa sinna läbi sõela kakaopulber. Sega ka munavalgevaht rebu-kakaovahu hulka. Laota taigen õhukese kihina kahele ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. Küpseta koogiplaate ringõhuahjus 200°C juures 20 minutit. Lase ahjust võetud koogiplaadid jahtuda ja lõika pooleks. Valmista täidis: tükelda kirsid ja aprikoosid, vahusta koor suhkruga, riivi šokolaad peeneks. Pane kook serveerimisvaagnal kokku. Määri alumisele koogikihile vahukoort ning pane peale tükeldatud aprikoose ja kirsse. Aseta järgmine plaat peale ja korda sama. Koogi pinnale määri vahukoort ning kaunista šokolaadilaastude ja konservpuuviljaga.

KOMMENTAARID

tatjana 12.dets 2004 22:49
v'ga tore retsept. Homme proovin k[psetada.
hobune 09.dets 2004 18:48
väga,maitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga